Dalanda O.

( 5 km wandelen | Lid van team: Awesome Ouchi's )

van totaal € 100 (35%)

MS heb je niet alleen.

Mijn man heeft 5 jaar geleden de diagnose MS gekregen. Dit kwam als een donderslag bij heldere hemel. Veel onzekerheid wat dit nu voor onze toekomst zou betekenen. Als partner voel je je vaak machteloos en op deze manier wil ik graag samen met onze dochter mijn man nog meer laten weten dat wij dit met zijn drieën makkelijk aankunnen. Samen sta je sterk!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2018 19 nov
€ 20 John
2018 19 nov
€ 15 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.