Daan Halma

( 10 km hardlopen | Lid van team: Halma Family )

van totaal € 750 (26%)

Voor een sprong in de goede richting

Ik loop voor iedereen die MS heeft, of die iemand in zijn familie of vriendenkring heeft en die persoon een warm hart toedraagd. En ik loop in het speciaal vor mijn vader, die al jaren met deze ziekte moet dealen en die ik een lange en gelukkige toekomst toewens

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 11 mei
€ 15 Marcel
2019 02 mei
€ 5 Anoniem
2019 18 apr
€ 15 Christian
2019 16 apr
€ 15 Jisoo
2019 16 apr
€ 10 Miriam

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.