Coen Roodbol

( 10 km wandelen | Lid van team: TEAM ANNEMARIE )

van totaal € 200 (145%)

Help MS de wereld uit

Nadat eerst Annemarie door deze rotziekte is getroffen en vervolgens Ronald meerdere tia’s kreeg loop ik mee om ze te steunen en bewustzijn te creëeren rond deze ziekte.
Loop ook mee of doneer!! Iedere bijdrage is er één!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 12 mei
€ 5 Nick en Chantal
2019 11 mei
€ 10 Walter
2019 10 mei
€ 15 Anoniem
2019 10 mei
€ 15 Esther
2019 10 mei
€ 15 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.