Ciska Streefkerk-Dietz

( 5 km wandelen | Lid van team: Team spirit )

van totaal € 200 (65%)

Team That’s The Spirit

Team That's the spirit!

Mijn dochter en ik lopen mee voor één van mijn allerbeste vriendinnen en een tante. De impact van MS is groot, zowel op het leven van de persoon die het heeft, als op die van familie en vrienden.
Er is niks dat wij persoonlijk kunnen doen om MS te verlichten, behalve meewandelen en geld inzamelen dus daar gaan we voor!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 02 mei
€ 25 Rick
2019 01 mei
€ 15 Anoniem
2019 29 apr
€ 10 Cécile en Angelique
2019 28 apr
€ 15 Anoniem
2019 28 apr
€ 15 Jeanette

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.