Chris Heutink

( 5 km wandelen | Lid van team: TREK TEN STRIJDE TEGEN HET BEEST! )

van totaal € 500 (5%)

Met zijn allen tegen de draak!

Op 19 april loop ik mee met MS Motion. 5 km wandelen is meer dan ik normaal op een dag afleg. Sinds die MS in mijn leven is gaat, naast veel andere dingen, ook lopen lastger.

Gelukkig loop ik niet alleen! Naast mij lopen mijn vrouw en oudste zoon (3 jaar) en mijn jongste zoon van 8 maand mag in de kinderwagen mee. Zoals altijd steunt mijn gezin me dus  met alle liefde en is de MS iets dat we allemaal dragen.

Ik hoop dat ik de enige zal blijven van ons die MS heeft, of dat het dan beter aan te pakken is, misschien zelfs te genezen. Maar MS is nog lang niet uit de wereld. Daarom is onderzoek naar MS zo belangrijk en daarom lopen we met zijn allen vandaag om dat mogelijk te maken.

Te gek dus als je meeloopt, ons aanmoedigt of doneert. Met zijn allen kunnen we die draak verslaan!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Afgesloten

2020 25 feb
€ 25 Helmich

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.