christa kienen

( 10 km wandelen | Lid van team: TEAM ANNEMARIE )

van totaal € 25 (280%)

lopen voor ANNEMARIE

Mijn vriendin ANNEMARIE heeft ms en moet veel onderzoeken en veel medicatie en allerlei prednison krijgen en met uw donatie word haar kans groter .Mijn ander vriendin ANETTE is aan ms overleden vandaar deze oproep !!! dus help alle ms patiënten met uw donatie ,met een dikke groet Christa en bedankt namens alle ms patiënten

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 29 mrt
€ 25 Giovanni
2019 29 mrt
€ 5 marjo
2019 28 mrt
€ 20 Anoniem
2019 27 mrt
€ 10 Nel
2019 27 mrt
€ 10 christa

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.