Aan de wandel gaan voor een super goed doel

Dit is de actie van Chris Thomé

( Inschrijfgeld volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar | 10 km wandelen )

van totaal € 250 (196%)
Actie is afgesloten

 Ik zie dagelijks op mijn werk wat MS kan veroorzaken en dat het zowel voor de persoon die MS heeft als  voor de omgeving een vreselijk iets kan zijn om door te maken en om mee te maken. Daardoor vind ik het super belangrijk dat er meer onderzoek wordt gedaan naar betere medicatie waardoor mensen met MS hopelijk minder (snel) klachten krijgen of wat nog mooier zal zijn dat er een genezing komt tegen MS. 

Een andere reden is die voor mezelf en niet omdat ik het zelf heb maar meer omdat ik hoop op een voor mij positiever 2018 met meer positiviteit en daar is dit absoluut een goed doel voor. Ik loop omdat het gezond voor mij is en daarnaast haal ik daar geld mee op voor een super belangrijk doel.

 

thanks alvast!

 

greets

 

chris

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.