Char lotte

( 5 km wandelen | Lid van team: Warriors )

van totaal € 1.000 (95%)

You can't break my spirit, it's my dreams you take

31 december 2020 kreeg ik te horen dat ik vermoedelijk Multipele Sclerose zou hebben. Inmiddels weten we dat het MS met een agressieve ziekte-activiteit is. Een zenuwslopende ziekte waarbij je lichaam je zenuwen beschadigt totdat uiteindelijk geen herstel meer mogelijk is. Jong en chronisch ongeneeslijk ziek. 

De laatste jaren was ik lekker sportief bezig. Ik ging 2-3x naar de sportschool en liep zelf 10-15km hard. Nu is de uitdaging voor mij groot genoeg om 5km te gaan wandelen. 

Ik krijg 1x in de maand een infuus met medicatie om de ziekte te remmen. Helaas is genezing nog niet mogelijk. Ik ben druk in de weer met ziekenhuisafspraken: de neuroloog, revalidatiearts, oogarts, sportarts en fysio. Hoeveel pijn ik ook heb en hoe moe ik ook ben; ik blijf gaan. You can 't break my spirit, it's my dreams you take 🎼 Mij krijg je (nog) niet klein 💪

Draag jij een steentje bij aan onderzoek? In de hoop dat er óóit genezing mogelijk is. Misschien niet voor mij, maar wel voor een ander. 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Anders

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 28 mrt
€ 70 Anoniem
2021 24 mrt
€ 10 Manisha
2021 24 mrt
€ 10 Fatima
2021 21 mrt
€ 15 Bart
2021 11 mrt
€ 10 Lucia

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.