Chantal Koolhoven-Witmont

( 5 km wandelen | Lid van team: Team GO NUTS! )

van totaal € 200 (365%)
Mijn doel 5 km (0% Bereikt)

Ik zet me ook dit jaar weer in!

Ik kom in actie voor een wereld zonder MS. Steun jij mijn actie?

Dankzij het medicijn wat door onderzoeken op de markt is gebracht voor PPMS is mijn conditie al sinds 2018 stabiel. Het zou natuurlijk geweldig zijn als het genezen kan worden, maar daar is uiteraard nog meer onderzoek en dus geld voor nodig. Wie helpt mij hierbij???

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2022 24 jan
€ 15 Wilma
2022 18 jan
€ 500 Aardappelhandel Hopman Kruythof
2022 18 jan
€ 15 Jean-Paul
2022 13 jan
€ 25 René
2022 12 jan
€ 10 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.