Bregje van de Lisdonk

( 10 km hardlopen )

van totaal € 400 (135%)

Zweet een boel voor het goede doel

Het duurde een hele tijd voordat ons nichtje Nienke wist dat ze MS had. Een hele omwenteling in haar leven. Met ups en downs blijft het zoeken naar wat het beste werkt voor haar. Hetzelfde geldt voor Marleen, een geweldige vrijwilliger binnen de wijkvereniging WVF en de Loopsport. Daarom is het zo belangrijk om steeds meer te weten over MS en vooral over goede behandelmethoden: dus ik loop voor deze 2 kanjers!!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 25 apr
€ 20 van nog een zusje Lis
2018 22 apr
€ 5 Cor
2018 20 apr
€ 15 Ton
2018 19 apr
€ 50 Leo en Ria
2018 11 apr
€ 80 zusjes Lis
2018 23 apr
Wat een geweldige dag! Heel veel mensen: wandelaars, hardlopers, supporters en geweldige vrijwilligers voor dit evenement. Muziek, gezelligheid en prachtig weer. Ja, ja wel een beetje veel warm, maar goed te doen in een ...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.