Bob Schouten

( 5 km hardlopen | Lid van team: J.C Escalatie )

van totaal € 750 (144%)

Bob Schouten

Mijn moeder lijdt aan MS. Hierdoor ben ik meer te weten gekomen over deze ziekte, ook dat deze nog ongeneselijk is. Mij leek het een goed idee geld in te zamelen voor onderzoek om hier verandering in te brengen. De MS motion run lijkt mij een fantastische manier om dit waar te maken.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 22 jun
€ 10 Martin
2019 22 jun
€ 15 Mireille
2019 22 jun
€ 25 Kathelijn
2019 22 jun
€ 10 Jos en Petra
2019 22 jun
€ 25 Marcel

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.