Bert Van Dongen

( 5 km wandelen | Lid van team: Het MS-Kwartet )

van totaal € 200 (37%)

Het einde van MS

Mijn vrouw heeft MS dus ik zie elke dag de heftige impact op haar en op ons gezinsleven. Dit moet stoppen! Er zijn al veel nieuwe medicijnen en er is veel onderzoek gedaan naar MS. Ik ben er van overtuigd dat met nog meer onderzoek uiteindelijk een genezing gevonden kan worden. Hier is veel geld voor nodug en daar gaan wij voor.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 01 apr
€ 25 Ridere
2019 31 mrt
€ 50 Bert

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.