Mijn next level uitdaging!

Dit is de actie van Bas Hammendorp

( 5 km wandelen )

Normal 01c22573798c79f56f40e72de1a972f7f8b5ac43
van totaal € 1.000 (252%)

Mijn naam is Bas Hammendorp. Ik ben 39 jaar, getrouwd en heb twee prachtige dochters.

Ruim 10 jaar geleden is bij mij MS geconstateerd. Dit betekende voor mij op een gegeven moment weinig kracht in mijn linkerbeen, waardoor ik niet lang kon lopen en last had van instabiliteit.

Ik ben toen gestart met een intensieve training van meerdere keren per week fysio, zelf sporten en veel oefeningen. Nu heel wat jaren later ga ik nog maar 1 keer in de 6 weken naar de fysio voor een korte check en ben ik vooral zelfstandig aan het trainen. Eerst enkele minuten slecht lopen en weinig kracht.

Nu na jaren trainen is mijn kracht meer dan verdubbeld, loop ik beter en een heel stuk langer! Met MS Motion ga ik mijn volgende uitdaging aan, 5 kilometer lopen! En door hiermee ook nog geld op te halen voor nieuw onderzoek, wordt dit een win-win situatie.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.