Astrid Nurmohamed-Soeleman

( 5 km wandelen | Lid van team: One Love )

van totaal € 200 (65%)

All for one, One for all

Acht jaar geleden kreeg mijn nichtje Arisha de diagnose MS en dit bericht sloeg in als een bom! We doen voor de 3e keer mee. Dit jaar hopen we weer een mooi bedrag binnen te halen, want het wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS is kostbaar. En dat is een mensenleven ook ! Ik hoop dat er voor mensen met MS en voor Arisha in het bijzonder er een doorbraak op dit gebied plaatsvindt. Op 27 september trek ik mijn wandelschoenen weer aan om mee te doen aan MS Motion. Dit jaar doen we het op eigen kracht, want COVID-19 heeft helaas een streep gezet door dit mooie evenement. Wij hebben genoten van de wandeling vorig jaar in het mooie Hoge en Lage Bergse Bos, dus hebben we besloten hier dit jaar weer te lopen. Wat ik leuk vind, is dat we samen aan het sporten zijn en dat we elkaar kunnen motiveren. Ik hoop dat het volgend jaar weer mogelijk is om met veel méér mensen dit mooie evenement kunnen beleven! Helpen jullie mij nu ook weer in mijn strijd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor meer onderzoek ? Want een geneesmiddel is nog steeds niet gevonden. Alvast mijn hartelijke dank én sportieve groet, Astrid Soeleman

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Anders

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2020 22 sep
€ 15 Anoniem
2020 17 sep
€ 50 Herman en Lucie
2020 16 sep
€ 25 Nine
2020 16 sep
€ 10 Lita
2020 16 sep
€ 15 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.