Arisha Gharbharan

( 5 km wandelen | Lid van team: One Love )

van totaal € 200 (102%)

Samen nóg sterker tegen MS

Ik heb zelf nu 7 jaar MS. Net als vele andere mensen met MS, hoop ik dat er een geneesmiddel wordt gevonden. Voor nu hecht ik veel waarde aan een goede kwaliteit van leven. Het Nationaal MS fonds maakt het mogelijk dat er onderzoek wordt gedaan om een geneesmiddel te vinden, of ze geven informatie over hoe mensen met MS alles uit het leven kunnen halen. Hier is wel geld voor nodig.

In maart had ik mijn jaarlijkse controle, d.m.v. een MRI scan. Helaas liet het zien dat mijn MS actief is en dat er 4 nieuwe plekken zijn in mijn hersenen, waar schade is ontstaan. Dat merk ik zelf aan mijn benen die soms voelen als lood.

Juist nu ga ik de strijd tegen MS aan en loop ik 5 km. Wederom met mijn vrouw, cadeauzoon en familie. Met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor meer onderzoek naar en een geneesmiddel voor MS.

Steunen jullie mij in deze strijd???

Alvast bedankt!! 

Liefs, Arisha

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Afgesloten

2019 11 mei
€ 10 Marcello
2019 08 mei
€ 10 Ilsd
2019 05 mei
€ 10 Fleur
2019 27 apr
€ 30 Familie A.
2019 04 apr
€ 25 Anoniem
2019 24 apr
Dit jaar..... Allereerst wil ik onze donateurs echt heel heel hartelijk bedanken! Bedankt dat jullie onze strijd steunen. Het betekent heel erg veel voor me! Alle mensen met MS kunnen gebaat zijn bij een hoge op...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.