anouk anthonissen

( 5 km wandelen | Lid van team: Samen Sterk met Lou )

van totaal € 500 (73%)

Voor mijn bestie <3

Vorig jaar liep ik samen met mijn vriendinnen de MS motion. Mijn vriendinnen liepen.. ik zat in de rolstoel. Dit deden ze als steun voor mij. Ik was nog herstellende van mijn eerste schub. In november 2016 kreeg ik namelijk de diagnose RRMS.

Afgelopen jaar kreeg mijn beste vriendin ook de diagnose MS. Hoe bizar..

Dit jaar lopen we de MS motion voor haar!
En ik bewandel hem dit keer wel, in plaats van dat ik weer in de rolstoel zit!

Help je ons naar een toekomst zonder MS?

#trots #love #bestfriends

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 19 sep
€ 15 Marleen
2018 09 sep
€ 25 Heleen
2018 09 sep
€ 25 Liesbet
2018 08 sep
€ 50 Pluk de Dag Kinderdagverblijf BV
2018 07 sep
€ 5 Arisha

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.