Anneriet Anneriet

( 10 km wandelen | Lid van team: Team molen De Valk )

van totaal € 100 (290%)

wandelen voor Jelke

Bij mijn dochter Jelke is vorig jaar MS geconstateerd. Graag ondersteun in het onderzoek dat gedaan wordt om deze ziekte te bestrijden of stop te zetten. Wie doet met me mee of wil me sponsoren?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 04 mei
€ 10 Dagmar
2019 03 mei
€ 10 Anoniem
2019 02 mei
€ 15 Emmy
2019 01 mei
€ 15 Anoniem
2019 28 apr
€ 10 Ootske

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.