Andries Feith

( 10 km wandelen | Lid van team: Team Zonnetje )

van totaal € 50 (110%)

Het zonnetje in huis

Lopen voor onderzoek naar MS.

Mijn vriendin heeft al 20 jaar MS en elke dag hoop dat de sleutel wordt gevonden om deze nara ziekte te genezen.  MS is slopend en vaak van buiten niet te zien maar van binnen gaat ze kapot. 

Help met een kleine donatie deze ziekte tot een griepje te maken! 

Zelf loop ik mee om zo de ziekte meer onder de aandacht te brengen en natuurlijk met de hoop, dat mijn meisje door nieuwe onderzoeken en nieuwe medicatie in de toekomst, zo lang mogelijk mag blijven genieten van onze mooie kinderen en wie weet kleinkinderen!

Help jij ons die hoop te versterken!

 

 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 30 jun
€ 25 Anoniem
2018 30 jun
€ 5 Anoniem
2018 21 jun
€ 25 Andries

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.