Mansje Zijlma

( 10 km wandelen | Lid van team: De 4 ms rupsen )

van totaal € 200 (10%)
Mijn doel 10 km (0% bereikt)

Ik zet me in!

Ik kom in actie voor een wereld zonder MS.

Mijn oudste dochte Eva worstelt al sinds haar tienertijd met MS. Nu heeft haar dochter Emma besloten zich in te zetten voor MS, samen met haar beste vriendin Yentl. Wij als grootouders steunen dit van harte!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 15 mei
€ 20 Amanda

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.