Strijden voor meer onderzoek naar MS

Dit is de actie van Aletha Leidelmeijer

( Halve marathon )

Normal 401e3169a0ddc89001b48103a7eed15c9eb7945e
van totaal € 1.500 (169%)

Op 26 maart 2011 overleed mijn allerliefste moeder aan de gevolgen van MS. Na jarenlang ziek te zijn geweest, zonder dat er ook maar iets aan gedaan kon worden.
Gelukkig bestaan er ook mildere vormen, gelukkig is er veel onderzoek, zijn er behandelingen en misschien komt er ooit een baanbrekende behandelmethode. Meer onderzoek is nodig, meer geld dus ook. Daarom doe ik mee aan de halve marathon.
Ik hou eigenlijk niet echt van hardlopen, daarom is dit een mooie uitdaging. En het stelt natuurlijk niets voor als je bedenkt wat strijders tegen MS doormaken. DONEER!!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.