Albertine Lammerink

( 5 km hardlopen | Lid van team: We are family )

van totaal € 125 (172%)

We are family

Samen in beweging komen om geld op te halen voor onderzoek naar MS. Zo hoop ik een steentje te kunnen bijdragen zodat de finishlijn van het nodige onderzoek naar, en hopelijk genezing van, MS in zicht komt.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 12 apr
€ 10 Merel
2019 12 apr
€ 10 Bob
2019 08 apr
€ 10 M.M.
2019 04 apr
€ 10 Robin
2019 28 mrt
€ 15 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.