Agnes Brandenburg

( 10 km hardlopen | Lid van team: Freeking Nerves )

van totaal € 200 (48%)

Steun team Freeking Nerves tegen MS

Na het succes van vorig jaar ga ik dit jaar de echte uitdaging aan. Ik, die altijd een hekel heeft gehad aan hardlopen, verleg mijn grenzen en ga 10km hardlopen!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 13 apr
€ 20 Janet
2019 17 mrt
€ 7,50 Titia
2019 11 mrt
€ 25 Bert en Vrouwkje
2019 07 mrt
€ 25 Anoniem
2019 07 mrt
€ 10 Irma

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.